За нас


Туристическа агенция САВОВ е лицензиран   туристически агент / лиценз 03218 /, съществуващ на Българския пазар от 1998 година. и се специализира в предлагане на екскурзии и почивки в чужбина, продажба на автобусни , самолетни билети и хотелски резервации за цял свят.

Фирмата предлага богат и разнообразен продукт,задоволяващ най-широк спектър от интереси.

Автобусните и самолетните ни екскурзии в Европа предлагат интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

Това са прекрасни културни турове, които запознават участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности и музеи на страните и градовете, включени в програмите.
Всички туристически забележителности които са включени в програмите запознават клиентите ни с богатата душевност и култура на хората в различните краища на света.

Туристическа агенция САВОВ е специализирана в индивидуално и групово обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси.
Предлага индивидуални пакети за почивки или екскурзии до всички точки на земното кълбо. Пакетите включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите и трансфери.

Сред най-атрактивните ни дестинации за почивки и опознавателни турове в Европа и света са :

Турските курорти – Кушадасъ, Мармарис, Анталия

Гърция - курорти и исторически забележителности

Франция с Париж и замъците , Френската ривиера – Ница, Кан, Сен Тропе

Италия с Рим и Италианската ривиера - Лидо ди Йезоло

Испания с Мадрид и Барселона – Коста Брава, Коста дел Сол, Коста Дорада

Балеарските острови – Майорка, Ибиса

Португалия Лисабон – Коста Лисбоа, Есторил, Каскаис

Бенелюкс, Скандинавия и Централна Европа - Брюксел,Амстердам,Люксембург,Осло,Копенхаген,Хелзинки,Стокхолм,Прага ,Виена,Будапеща

извън Стария континент – Канарски острови, остров Мадейра

Карибския басейн - Куба, Доминиканската република

Мексико, Таити, САЩ, Латинска Америка - Бразилия и Аржентина и Океания

Далечен Изток - Индия и Китай, Тайланд и Индонезия

Африка - Южна Африка, Кения,остров Занзибар и Република Конго
    

Фирмата предлага настаняване в хотели и обслужване (трансфери, рент а кар и пр.) на бизнесмени при пътуванията им в чужбина, а така също и на туристи, пътуващи с коли из Европа.
Благодарение на дългогодишните ни контакти с големи туроператорски агенции, цените ни са изключително атрактивни.

Фирмата поема уреждането на визовите формалности на своите клиенти, като те представят документите, изисквани от съответните консулски служби.

Освен това ТА САВОВ непрекъснато се стреми да запазва гъвкавия си подход в отношението към клиентите с цел да удовлетвори всички техни желания и предпочитания. Квалифицираният персонал на фирмата ще изготви в много кратки срокове съответните оферти на всички запитвания, свързани с организацията на бизнес пътувания в страната и чужбина

Нашата основна цел е да предложим на клиентите ни най-качествените продукти в рамките на техния бюджет.
Селектирайки всичко най-добро, което се предлага на българския туристически пазар от най-големите български и чужди туроператори, ние ще Ви спестим време и средства в тази толкова динамична обстановка.

Ставайки абонат на нашата система, ние се ангажираме, напълно безплатно, да Ви изпращаме ежемесечно списък с екскурзии, реклами на хотели, оферти за празници по интернет. При проявен от Ваша страна интерес, ще Ви предоставим пълна информация за програмата на посочената от Вас екскурзия или мероприятие.

Ако имате конкретни желания (организиране на екскурзии или мероприятия за Вашите служители или др.), моля пишете ни  info@savov-bg.com  или се обадете на тел. 02/ 953 34 47, GSM 0897 962 100 - Viber, skype - savov-bg.com

Powered By OpenCart
Туристическа агенция - Савов © 2019